Tabellen en hapje eten roséclubtornooi 2021

Donderdag gaat ons roséclubtornooi van start. Alle tabellen zijn geloot, staan inmiddels online en kunnen jullie dagelijks via volgende links volgen:

We wensen alle deelnemers heel veel succes!

Naar traditie bieden we jullie tijdens het tornooi elke avond tussen 18.00 en 22.00u een lekker hapje te eten aan, telkens voor een klein prijsje.

Je portie reserveer je best op voorhand, en kan tot de avond vooraf om 22.00u via onderstaand inschrijvingsformulier of de lijst die uithangt in onze TCZ-bar. Weet dat we soms een paar extra porties voorzien, maar op is op!

Het menu voor het hele tornooi ziet er uit als volgt:

Donderdag 05/08 stoverij met frietjes
Vrijdag 06/08 broodje hamburger
Zaterdag 07/08 koude couscoussalade met merguez
Zondag 08/08 hotdog
Maandag 09/08 koude pastasalade veggie, gerookte zalm of vlees
Dinsdag 10/08 loempia met zoetzure saus en rijst
Woensdag 11/08 Turks brood met kip en groentjes
Donderdag 12/08 pita
Vrijdag 13/08 garnaal- of kaaskroketten met salade en brood
Zaterdag 14/08 Verdere info finaledag volgt

Met dank aan alle hobbykoks die al dit lekkers voor ons gaan klaarmaken, in de meest veilige omstandigheden!

Op zondagavond 8 augustus serveren we trouwens ook zomerse cocktails en mocktails op ons TCZ-terras. Hiervoor hoef je uiteraard vooraf niet te reserveren.