Finaledag roséclubtornooi 2021

Ons roséclubtornooi draait op volle toeren. Ondanks de regenbuien tussendoor zitten we volledig op schema en mogen alle wedstrijden op veel belangstelling rekenen bij de supporters.

Ook de hapjes eten elke avond zijn een succes, hierbij een kleine reminder dat jullie hiervoor nog steeds tot de avond voordien kunnen inschrijven om 22.00u.

Nu zaterdag 14 augustus hebben we onze finaledag. Vanaf de middag serveren we doorlopend pastabeker. Er is keuze tussen tussen Bolognaise of veggie. Hiervoor kunnen jullie vooraf tot vrijdag 13 augustus 22.00u jullie portie reserveren via onderstaand inschrijvingsformulier op onze website of de lijst die uithangt in de TCZ-bar.

Aansluitend op de finales is er ’s avonds prijsuitreiking en receptie aangeboden door de club.

Tot zaterdag!