Men’s night 2021

Na heel wat succesvolle ladies nights schieten ook de mannen in actie. Vrijdag 20 augustus 2021 is er uitzonderlijk geen dubbelavond, maar wordt er een ‘men’s night’ georganiseerd.

Zoals de naam reeds doet vermoeden zijn eenmalig enkel mannen toegestaan op de club die avond.

Het concept is eenvoudig. We starten rond 19.00u en stellen dubbelteams samen om op het gemak een balletje te slaan. Daarnaast wordt er voorzien in foodtruck met artisanale hamburgers én staat er een gin- en whiskytasting op het programma.

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Inschrijvingsgeld wordt op de avond zelf cash afgerekend. We zijn momenteel nog de laatste puzzelstukjes in elkaar aan het leggen maar het zou gaan over ongeveer 20,00 euro per persoon. Hierover snel meer info.

We hopen jullie alvast talrijk te mogen ontvangen!

Met sportieve groeten