Veteranendag met mosselfestijn 2021

Op vrijdag 27 augustus organiseert TCZ: Veteranendag!

We tennissen van 14.30u tot 18.00u. Er wordt de hele namiddag vriendschappelijk gedubbeld: DH, DD en DG. Na het tennis zijn er mosselen à volonté met keuze voor frietjes of brood klaargemaakt door chef-kok Didier.

Wie kan deelnemen aan de dubbels?

Iedereen die geboren is in 1981 of vroeger. Inschrijven hoeft niet. Kom gerust langs bij aanvang of in de loop van de namiddag. De veteranenleiding zal de dubbels samenstellen.

Wie kan deelnemen aan de mosselen?

Alle TCZ-leden, jong en oud, zijn welkom met hun familie en vrienden.

19.30u

mosselen à volonté met frietjes of brood

27,00 euro per persoon

Hoe inschrijven voor de mosselen?

Online via onderstaand inschrijvingsformulier. Op dinsdag 24 augustus.om 17.00u worden de inschrijvingen afgesloten.

Opgelet, je inschrijving is pas geldig na je betaling op rekeningnummer BE58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem.

Volgens ons ledenbestand komen er 159 leden in aanmerking om deel te nemen aan deze veteranendag. Wij hopen velen van hen die dag te mogen verwelkomen. Het wordt zeker een sportieve namiddag en een gezellige avond!

Bij slecht weer gaat het mosselfestijn zeker door!!!

Tot dan!

het TCZ-bestuur