Update activiteitenkalender 2021

Beste leden,

Eerder deze week bogen we ons met het bestuur over de resterende activiteitenkalender voor dit zomerseizoen en het najaar 2021. Alle nodige data in het najaar zijn aangevuld en een paar zomerdata zijn lichtjes opgeschoven.

Zo vindt de slotdag van het zomerseizoen plaats op zaterdag 2 oktober, noteer dit alvast in jullie agenda! Ontdek de volledige update van de activiteitenkalender via deze link.

Over elke nog aankomende activiteit krijgen jullie zoals gewoonlijk een bericht met alle info en mogelijkheid tot inschrijven. De mail over de tweede ladies night valt binnenkort in jullie mailbox.

Nog een goed nieuwsje om mee af te sluiten… indien het weer het toelaat (en zo ziet het er toch naar uit) laten we ons buitenseizoen doorlopen tot eind oktober.

Dit betekent dat de veteranennamiddag en de vrije dubbelavond op vrijdag plus het apérotennis op zondagvoormiddag eveneens blijven doorlopen tot eind oktober, ook de terreinreservatie voor terreinen 1-2-3 blijven tot dan open staan. Iets om naar uit te kijken!

Wij rekenen volop op een geslaagde nazomer. Duimen jullie mee dat die netten er slechts eind oktober af gaan?

Met sportieve groeten,

het TCZ-bestuur