Seizoensafluiter 2021

Het zomerseizoen 2021 loopt op zijn einde… We blikken terug op een mooi seizoen, eentje dat we eindelijk nog eens op een iets feestelijkere manier kunnen afsluiten! Zoals eerder aangekondigd doen we dit op zaterdag 2 oktober 2021.

Om 18.00u starten we met de finale van de laddercompetitie. Aansluitend spelen enkele jeugdspelers twee demowedstrijden. Daarna blijven de terreinen de hele avond vrij zodat onze jeugd (of ouder) een balletje kan slaan mochten ze daar zin in hebben.

Vanaf 18.30u biedt de club jullie een receptie aan. Tijdens deze receptie huldigen we de winnaars van het regelmatigheidscriterium 2020 – 2021 bij de jeugd en houden we de prijsuitreiking van de laddercompetitie 2021 van de volwassenen. Ook onze sponsors worden in de bloemetjes gezet.

Vanaf 20.00u schuiven we aan voor een heuse luxeBBQ,verzorgd door Filet d’or. Op het menu staan côte à los, scampibrochette, lamskroon of varkenshaasje: er is voor elk wat wils!

Het geheel wordt afgesloten met een warme appeltaart in papillot gebakken op de BBQ met vanille-ijs.

Dankzij de tussenkomst van de clubkas, kunnen we dit alles aan de zeer democratische prijs van 35,00 euro per persoon aanbieden. Er wordt tevens een kinderformule aangeboden voor de prijs van 12,00 euro per kind.

Graag inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier. Dit kan t.e.m. woensdag 29 september 22.00u. Opgelet: je inschrijving wordt pas bevestigd na overschrijving van het juiste bedrag op rekening BE 58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem met vermelding van de naam waarmee je inschreef.

We kijken er naar uit om samen met jullie het jaar goed af te sluiten.