Herfstsneukelwandeling 2021

We hebben er lang op gewacht, maar op zondag 21 november 2021 gaan we met TCZ opnieuw wandelen en sneukelen. Alle TCZ’ers, jong en oud, zijn samen met familieleden en vrienden welkom om te genieten van ons parcours door het mooie landelijke Zomergem

De start is tussen 10.30 en 11.30u aan de TCZ-bar met een welkomstaperitief.

Tijdens de wandeling zijn er vier stops en kunnen jullie genieten van soep, tapas met streekbier, twee soorten pasta, minihamburger op de BBQ.

Bij iedere stop is er één consumptie inbegrepen.

Bij terugkomst aan de TCZ-bar voorzien we nog een lekker dessert met de betere koffie.

Deelnemen kost voor kids t.e.m. 11 jaar 10,00 euro. Volwassenen (v.a. 12 jaar) betalen 25,00 euro.

Inschrijven kan t.e.m. woensdag 17 november 2021 via onderstaand inschrijvingsformulier. Opgelet, je inschrijving is slechts geldig na overschrijving op het rekeningnummer van Tennisclub Zomergem BE 58 0014 7467 9579.

Het voorleggen van een geldig Covid Safe Ticket is verplicht (zie laatste update Coronamaatregelen Tennis Vlaanderen dd 29 oktober 2021).

Tot dan!