Stage Kerstvakantie 2021 – 2022

Deze kerstvakantie voorzien we opnieuw een kerststage voor onze jeugdspelers. Deze vindt plaats in de tweede week van de vakantie, van maandag 3 januari t.e.m. 7 januari 2022 in Sporthal Den Boer.

Opgelet:

• Om deze stage te volgen dien je minstens een stageverzekering 2021 of 2022 (bij Tennis Vlaanderen via Tennisclub Zomergem of een andere club) te hebben.
  • Wie effectief lid is van Tennisclub Zomergem of een andere club in 2021 of 2022 is automatisch ook verzekerd.
  • Is één van beide opties nog niet het geval, breng dit dan vlug in orde via deze link. Klik links onderaan op “Lid worden” en kies na het ingeven van je gegevens voor “Stageverzekering” of het abonnement (= lidgeld) dat past bij jouw leeftijdscategorie.

Bekijk hier alle details over de stages en het volledig aanbod.

Inschrijven kan t.e.m. zaterdag 18 december 2021 via deze link.

Ben je niet zeker in welke categorie je thuishoort of heb je andere vragen? Neem gerust contact met hoofdtrainer Gregory Bauwens op het nummer 0479 69 65 47.

het trainersteam