Gouden label Jeugdvriendelijke Opleidingsclub 2022

Fantastisch nieuws waar we met Tennisclub Zomergem heel trots op mogen zijn! Ook dit jaar reikt Tennis Vlaanderen ons een jeugdfondslabel uit: “Jeugdvriendelijke Opleidingsclub Goud”.  Dit is een mooie kroon op het harde werk van ons bestuur, onze tennisschool, ons trainersteam en onze vrijwilligers, maar ook op het enthousiasme en de gezamenlijke prestaties van onze speler(tje)s!

Lees met ons mee wat Tennis Vlaanderen onze voorzitter schreef:

Beste Johny,

Na een uitdagend jaar met sterke inspanningen om de jeugdwerking op de club naar een hoger niveau te tillen, zijn we verheugd de resultaten van het Jeugdfondsproject 2021 mee te delen:

• TENNISCLUB ZOMERGEM
  • Label 2022: Jeugdvriendelijke Opleidingsclub Goud
  • Algemene Jeugdfondsranking: 42
  • Prestatieranking: 38

We danken je van harte om zich mee in te zetten om de kwaliteit van de jeugdwerking op tennisclubs te verhogen.

We plaatsen ons hiermee op nummer 42 in de algemene jeugdfondsranking en op nummer 38 in de prestatieranking van de maar liefst 402 Vlaamse tennisclubs in ons land! Meer nog, in ons gewest Oost-Vlaanderen staan we respectievelijk op plaats 3 en op plaats 6 op in totaal 44 Oost-Vlaamse tennisclubs. Wow!!