Inhuldiging indoor 2022

Na lang wachten kunnen we binnenkort eindelijk aan de slag op onze overdekte terreinen 4 en 5… dat mag gevierd worden!

We vroegen jullie om zondag 20 februari 2022 vrij te houden in jullie agenda’s, hierbij nodigen we jou en je gezin officieel uit om onze overdekte terreinen 4 en 5 samen in te huldigen.

We maken er een feestelijke middag van:

• Om 11.00u ontvangen we jullie in onze TCZ-bar en polyvalente zaal en/of buiten indien het weer het toelaat
  • Onder muzikale begeleiding wandelen we tot aan onze gloednieuwe indoorhal
  • Om 11.30u volgt de plechtige opening en bezichtiging van de nieuwe overdekte infrastructuur, speechen we samen met ons gemeentebestuur, lintjes knippen, enz…
  • Rond 12.00u keren we terug naar onze TCZ-bar en polyvalente zaal en bij zonnig weer ons terras om te klinken op onze nieuwe accommodatie.

Hieronder vinden jullie de officiële uitnodiging die Tennisclub Zomergem, gemeente Lievegem en Farys gezamenlijk naar alle genodigden versturen.

Inschrijven voor de receptie is niet nodig. We hanteren de regels zoals die momenteel binnen de horeca gelden. We rekenen ook op jullie om van deze inhuldiging een veilig en Covidproof gebeuren te maken.

We kijken er naar uit om jullie allen binnenkort terug te zien. Na een gemiste nieuwjaarsreceptie kunnen we 2022 alsnog met een feestelijk tintje inluiden.