Start to Tennis 2022

Beste tennisliefhebber,

Wil je graag kennismaken met tennis, of heb je vroeger nog getennist en wil je graag de draad weer oppikken?

Dan hebben wij bij Tennisclub Zomergem een mooi aanbod voor jou! Op 1 april 2022 gaat onze nieuwe reeks Start to Tennis voor volwassenen van start.

Dit is een compacte lessenreeks waarin je in drie lessen snel de basistechnieken oppikt en afsluit met een eerste spelmoment.

Kostprijs voor deze korte lessenreeks is 35,00 euro. Alle verdere details vind je in de PDF van onze tennisschool. Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 25 maart 2022 via dit inschrijvingsformulier.

Opgelet: om deze reeks te kunnen volgen ben je lid van Tennisclub Zomergem of neem je een verplichte verzekering (20,00 euro). Lid worden van onze club kan je in 2022 als Start to Tennisser aan het uitzonderlijke Start to Tennistarief van 65,00 euro (i.p.v. 130,00 euro). Hierin is de verzekering uiteraard al inbegrepen. Klik hiervoor op deze link.

Als je lid word kan je trouwens meteen gedurende het hele zomerseizoen onbeperkt tennissen op onze buitenterreinen en deelnemen aan al onze activiteiten tot eind 2022!

Nog vragen over de Start to Tennisreeks? Contacteer gerust hoofdtrainer Gregory Bauwens op 0479 69 65 47.

het trainersteam