Open tennisdag en opening buitenseizoen 2022

Beste tennisliefhebbers en ‘tennisnieuwsgierigen’,

Het nieuwe tennisbuitenseizoen staat voor de deur. Daar zijn we bij Tennisclub Zomergem heel blij om.. de opening van het zomerseizoen wordt daarom één groot tennisfeest!

Op zaterdagnamiddag 26 maart 2022 houden we een open tennisdag!

Iedereen is welkom: leden van onze club, niet-leden, vrienden, buren, familie, geoefende tennisser of niet, … onze tennisschool geeft de hele namiddag gratis initiatielessen. Dus, altijd al eens willen tennissen maar het nog nooit aangedurfd? Dit is jullie kans!

Dit is het programma:

14.30u – 15.30u: Gratis KIDSTENNISINITIATIE voor de allerkleinsten

• kleuren WIT –BLAUW & ROOD voor geboortejaren 2018 t.e.m. 2015
  • kleur ORANJE voor geboortejaren 2014 t.e.m. 2013
  • o.l.v. trainer Marc en kidstennisbegeleiders

15.45u – 16.45u: Gratis JEUGDINITIATIE tennis en work-out

• kleuren GROEN & GEEL voor geboortejaren 2012 t.e.m. 2005
  • o.l.v. trainers Gregory & Nico + begeleiders

17.00u – 18.00u: Gratis VOLWASSENINITIATIE tennis en work-out

• vanaf geboortejaar 2004 & ouder
  • o.l.v. trainers Gregory & Nico + begeleiders

Zin om mee te doen? Schrijf dan in vóór vrijdag 25 maart 2022 via onderstaand formulier. Zo ben je zeker van je plek!

Geen tennisracket? Leen er eentje van ons. Draag wel gepast schoeisel: tennisschoenen of sportschoenen met een ondiep profiel of gladde zool, bv. turnpantoffels voor de kids zijn ok. Voetbal-, loop- of andere sportschoenen met een diep profiel of noppen/pinnen kunnen we niet toelaten.

Place to be: onze openlucht tennisterreinen aan Sportcentrum Den Boer. Adres: Den Boer 17, 9930 Lievegem (Zomergem). Bij regenweer vindt alles plaats in onze indoorhal.

Wie zelf liever niet tennist is welkom om te supporteren. We hebben een leuke bar en een zeer gezellig terras! Vanaf 17.00u komt de foodtruck langs en zijn er Spitburgers te verkrijgen aan 5,00 euro.

Vanaf 18.00u start dan de seizoensopener voor onze leden. Onze trainers boksen hiervoor van 18.00 tot 20.00u een pittig tenniscircuit in elkaar voor de volwassenen:

• op terrein 3 krijg je een tennis work-out,
  • op terrein 2 gaat iedereen volledig los op het tenniskanon,
  • als afsluiter schuif je door naar centre court voor het allereerste dubbelwedstrijdje van het seizoen.

Rond 18.30u start onze traditionele openingsreceptie en klinken we samen op het nieuwe seizoen. De foodtruck blijft tot ca. 20.00u.

Goesting om er de eerste avond van het seizoen al mee in te vliegen? Reserveer dan vóór vrijdag 25 maart zeker je plaats voor het tenniscircuit via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor de receptie en de foodtruck is vooraf inschrijven niet nodig.

Hopelijk kan dit programma jullie smaken en mogen we jullie talrijk verwelkomen. Aarzel niet en nodig iedereen uit die interesse heeft in onze initiaties. Deel hiervoor gerust de berichten op onze sociale media!

Tot dan!

het bestuur en het trainersteam

P.S.: nog een belangrijke mededeling voor onze leden, de buitenterreinen worden vanaf 1 april vrijgegeven om op te spelen, dus ook in het reservatiesysteem. Het indoorseizoen loopt nog t.e.m. 31 maart.