Lievegemse Meet ’n Greet 2022

Na een “korte” onderbreking zetten we de ingezette traditie van de vriendschappelijke ontmoeting onder de Lievegemse tennisclubs dit jaar graag verder.

Op Pinkstermaandag 6 juni gaan we terug verbroederen met TC Lovendegem en TC Orbis. De gastclub dit jaar is TC Lovendegem. We worden dus verwacht in de Sportstraat 24, te 9920 Lievegem (Lovendegem).

We spelen van 10.00 tot 16.00u vriendschappelijke dubbelwedstrijden. Hierbij wordt bij de opstelling van de dubbelkoppels zoveel mogelijk gemixt tussen de drie clubs.

Over de middag is er een snelle hap/kleine snack te verkrijgen aan democratische prijzen.

Vanaf 17.00u biedt TC Lovendegem ons een aperitief aan en kan er aangeschoven worden voor de barbecue aan 20,00 euro per persoon of 10,00 euro voor kids t.e.m. 14 jaar. Hiervoor krijg je drie stukken vlees, groentjes, sausjes en aardappelen. Ben je vegetarisch? Geen probleem, vermeld dit bij je inschrijving bij de opmerkingen.

We organiseren deze ontmoeting enkel voor volwassenen, kinderen kunnen uiteraard wel inschrijven voor de barbecue. Alle tennissers ontvangen tijdig een mail met de planning.

Wil je deelnemen aan deze vriendschappelijke ontmoeting, of wil je enkel inschrijven voor de barbecue? Het kan allemaal. Hoe meer aanwezigen, des te gezelliger deze Lievegemse ontmoeting wordt!

Inschrijven kan tot woensdag 1 juni via dit inschrijvingsformulier op de website van TC Lovendegem. Let wel: de inschrijving voor de barbecue is pas geldig na betaling!

Onze clubs hebben elk een coördinator, voor TCZ is de coördinator Alain Haeck. Bij vragen, geef hem gerust een seintje op 0478 32 42 76.

Hopelijk tot dan, wij kijken er alvast naar uit!