Finaledag roséclubtornooi 2022

Ons roséclubtornooi draait op volle toeren. We genieten van het mooie weer, we zitten volledig op schema en alle wedstrijden mogen op veel belangstelling rekenen bij de supporters.

Ook de hapjes eten elke avond zijn een succes, hierbij een kleine reminder dat jullie hiervoor nog steeds tot de avond voordien kunnen inschrijven om 22.00u.

Nu zaterdag 13 augustus hebben we onze finaledag.

Er kan doorlopend gegeten worden vanaf 12.00 uur. Wij voorzien pita van kalkoen, voor de kleine prijs van €6. Kok van de dag is José.

Inschrijven hiervoor kan je via onderstaand formulier of op de lijst die uithangt in onze TCZ-bar.

Na het beëindigen van de laatste finale volgt de prijsuitreiking en de gratis tombola onder de aanwezige deelnemers.

Deze wordt afgesloten met een receptie aangeboden door de club. Dit voor alle leden en hun gezin.

Tot zaterdag!