Veteranendag 2022

Op vrijdag 26 augustus organiseert TCZ: Veteranendag!

We tennissen van 14.00u tot 18.00u. We spelen de hele namiddag vriendschappelijk dubbels: DH, DD en DG. Na het tennis zijn er mosselen à volonté met keuze voor frietjes of brood klaargemaakt door chef-kok Didier.

Wie kan deelnemen aan de dubbels?

Iedereen die geboren is in 1982 of vroeger. Inschrijven hoeft niet. Kom gerust langs bij aanvang of in de loop van de namiddag. De veteranenleiding zal de dubbels samenstellen.

Wie kan deelnemen aan de mosselen?

Alle TCZ-leden, jong en oud, zijn welkom met hun familie en vrienden.

19.30u

mosselen à volonté met frietjes of brood

29,00 euro per persoon

Hoe inschrijven voor de mosselen?

Dit doe je via onderstaand inschrijvingsformulier.

Op dinsdag 23 augustus om 17.00u sluiten we de inschrijvingen af. Opgelet, je inschrijving is pas geldig na je betaling op rekeningnummer BE58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem.

Volgens ons ledenbestand komen er 156 leden in aanmerking om deel te nemen aan deze veteranendag. Wij hopen velen van hen die dag te mogen verwelkomen. Het wordt zeker een sportieve namiddag en een gezellige avond!

Bij slecht weer gaat het mosselfestijn zeker door!!!

Tot dan!

het TCZ-bestuur