Contracturen winter 2022 – 2023

Het zomert volop, toch willen we graag even jullie aandacht voor het komende winterseizoen.

We hebben er lang naar uitgekeken, maar deze eerste oktober kunnen we eindelijk aan een volwaardig indoorseizoen in onze eigen accommodatie beginnen.

De contractanten van vorig seizoen kregen reeds de kans om hun contracturen van vorig gedeeltelijk seizoen te verlengen. Er zijn enkele extra uren vrijgekomen, die we bij deze graag aan al onze leden aanbieden.

De tarieven zien er het komende seizoen uit als volgt:

Weekdagen overdag startuur 08.00 – 17.00u > 260,00 euro voor 26 weken (formule weekdag overdag)

Weekdagen ’s avonds startuur 18.00 – 21.00u > 440,00 euro voor 26 weken (formule weekdag avond)

Zaterdag en zondag startuur 08:00 – 14.00u > 390,00 euro voor 26 weken (formule weekend 1)

Zaterdag en zondag startuur 15.00 – 21.00 > 260,00 euro voor 26 weken (formule weekend 2)

De contracturen starten op 1 oktober 2022 en eindigen op 31 maart 2023. De contracten lopen over 26 weken. Enkele contracturen overdag tijdens de week lopen over 24 weken door jeugdstages in de schoolvakanties. Dit wordt bij de facturatie pro rata verrekend.

In deze tabel zien jullie welke contracturen nog vrij zijn. Dit overzicht wordt regelmatig geüpdatet. Betekenis van de gebruikte kleuren:

• de witte vakken zijn nog beschikbare contracturen
  • de rode vakken zijn reeds gereserveerde contracturen
  • de grijze vakken zijn voorbehouden voor groepslessen
  • de blauwe vakken worden gebruikt voor clubactiviteiten.

Een contractuur reserveren kan via onderstaand reservatieformulier. Kort na de reservatie ontvangen jullie een e-mail met vraag tot betaling.

Opgelet: wie het eerst boekt, krijgt het uur toegewezen, maar het contractuur wordt maar definitief toegewezen na betaling!

De uren die niet in contract gaan, zullen we vrijgeven in losse verhuur. Daarover geven we jullie graag informatief ook al de nieuwe tarieven mee:

Weekdagen overdag startuur 08.00 – 17.00u: 15,00 euro / uur

Weekdagen ’s avonds startuur 18.00 – 21.00u: 20,00 euro / uur

Zaterdag en zondag: startuur 08.00 – 21.00u: 20,00 euro / uur

Nog vragen? Contacteer ons secretariaat via jeanine.vandevelde@tennisclubzomergem.be.

We kijken er samen met jullie naar uit om een heel winterseizoen lang op onze eigen overdekte terreinen te tennissen, maar eerst gaan we nog wat van de zomer genieten!

het TCZ-bestuur

Reservatieformulier