Supportersbusjes interclubfinale Dames 45/1

Onze Dames 45/1 hebben afgelopen zondag de klus geklaard! Na een spannende winst met 4-2 in hun halve finale tegen Brussels L.T.C. staan ze in de finale van de intergewestelijke eindronde interclub!

Nu zondag 11 september 2022 trekken ze richting Tennis- en Padelclub As in Limburg, op zoek naar de nationale titel.

De laatste keer dat Tennisclub Zomergem een Belgische interclubtitel binnen haalde was in 2017, dus we kijken er naar uit om dat nog eens over te doen.

Onze dames kunnen alle steun en onze aanmoedigingen gebruiken, daarom leggen we zondag supportersbusjes in! Op kosten van TCZ.

Wie graag mee wil, kan via dit formulier t.e.m. donderdagavond 8 september zijn/haar plaatsje reserveren.

De busjes vertrekken om 11.00u aan de parking van Sportcentrum Den Boer. Volgens de huidige planning keren we niet al té lang nadat de wedstrijden zijn afgelopen huiswaarts. Het is immers nog een lange rit terug naar Zomergem.

De wedstrijden starten om 13.00u, het adres is Tennis- en Padelclub As, Vennekeslaan 11 in 3665 As. Wie liever op eigen kracht naar het Limburgse rijdt, dit kan uiteraard ook.

(Wegbeschrijving: vanuit Genk volg je de Weg naar As. 100 m na de spooroverweg sla je links af. Dit is de Vennekeslaan. Vanuit As-centrum volg je de Steenweg richting Genk. 100 m voor de spooroverweg sla je rechts af).

Het is misschien een idee om te carpoolen? Spreek gerust af onder TCZ’ers, want hoe meer zielen des te beter Zomergem zich kan laten horen in het verre Limburg!

Wie het spelersbusje trouwens graag uitzwaait, zij vertrekken een uurtje vroeger, rond 10.00u.

Mocht het vertrekuur van de supportersbusjes nog wijzigen, dan verwittigen we de ingeschrevenen tijdig via mail!

Hopelijk tot zondag? Wij wensen onze dames alvast heel veel succes!