Oproep insturen video 40-jarig bestaan

Ons groot verjaardagsfeest komt dichterbij. We kijken er steeds meer naar uit om jullie allen op zaterdag 15 oktober te mogen verwelkomen!

Zoals we al meegaven wordt het een heel speciale avond waarin we terugblikken op 40 jaar TCZ vol mooie tennismomenten, plezier, vertier, grootse sportieve prestaties, samenzijn onder vrienden, familie en supporters…

Naast het ophalen van herinneringen zijn we heel erg benieuwd naar wat Tennisclub Zomergem eigenlijk voor alle leden betekent, en willen we hiervan een item maken op ons verjaardagsfeest.

Daarom lanceren we een oproep! Denk eens even na wat TCZ precies voor jullie betekentHoe beleven jullie het clubgebeuren? Wat zijn de bijzondere momenten die jullie bijblijven, enz… Misschien willen jullie ons en alle leden op een ludieke manier een gelukkige verjaardag wensen?

Bundel jullie gevoel, gedachte, herinnering, anekdote of wens, deel ze ons mee in een toffe, korte video en stuur ons deze op. Wij maken er een leuke compilatie van die we met z’n allen samen in première op ons avondfeest gaan bekijken.

Wij zijn alvast reuzebenieuwd wat jullie in petto hebben!

Enkele praktische puntjes:

• jullie video duurt bij voorkeur max. 60 seconden
  • het formaat is landscape
  • insturen kan t.e.m. woensdag 28 september naar info@tennisclubzomergem.be

Enkele bestuursleden zijn trouwens al aan de slag met hun video, nu jullie nog!

Met vriendelijke groeten,

P.S.: nog niet ingeschreven? Doe dit snel, vóór 8 oktober!