Wintercup 2022

Update:

We gaan een week later van start met de Wintercup (zaterdag 26 i.p.v. 19 november 2022). De inschrijvingen staan nog open tot zondag 20 november.

Jullie mogen vanaf nu ook inschrijven in meer dan één reeks.


Beste leden,

Nu we de eerste volledige winter zijn ingegaan met onze nieuwe tennishal lanceren we ook een nieuwe tennisactiviteit, de Tennisclub Zomergem Wintercup.

De Wintercup is een interne dubbelcompetitie waarvoor je samen met een zelfgekozen partner inschrijft, en gedurende de winterperiode minstens 3 matchen speelt. Om die match af te werken krijg je 1,5 uur de tijd op een automatisch gereserveerd terrein in de tennishal.

Er worden 9 reeksen voorzien waarvoor per reeks maximum 8 koppels kunnen inschrijven (2 poules van 4). Binnen de poule waarin je terecht komt speel je allemaal één keer tegen elkaar. De twee winnaars van de twee poules spelen dan op het einde onderling de finale van de desbetreffende reeks. We sluiten de Wintercup dus af met 9 winnende koppels. Hieronder kunnen jullie de reeksen terugvinden:

Dubbel Heren Dubbel Dames Dubbel Gemengd
6-15 punten (max. 8 koppels) 6-15 punten (max. 8 koppels) 6-15 punten (max. 8 koppels)
6-40 punten (max. 8 koppels) 6-40 punten (max. 8 koppels) 6-40 punten (max. 8 koppels)
6-100 punten (max. 8 koppels) 6-100 punten (max. 8 koppels) 6-100 punten (max. 8 koppels)

De Wintercup gaat van start op 19 november 2022 en zal telkens op zaterdagavond doorgaan (t.e.m. eind maart). Er wordt gespeeld om 17.00u, 18.30u en 20.00u. Na het afsluiten van de inschrijvingen (en de loting) zal je onmiddellijk weten op welke speeldagen en uren je jouw drie matchen moet afwerken.

Inschrijven is vanaf vandaag t.e.m. 15 november mogelijk via het vertrouwde systeem van Tennis Vlaanderen, via deze link. Het inschrijvingsgeld bedraagt 15,00 euro, wat neerkomt op een democratische 5,00 euro per match, per persoon.

We willen jullie vragen om voorlopig in maximum 1 reeks in te schrijven. Indien blijkt dat er bij het afsluiten van de inschrijvingen nog ruimte is worden de andere reeksen opnieuw opengesteld.

Bij verdere vragen kan je tornooileider Daan Blomme contacteren (daan.blomme@tennisclubzomergem.be of 0470 07 73 64). De deelnemende koppels zullen vooraf ook nog wat extra praktische informatie ontvangen.

Met sportieve groeten,

het bestuur