2022 was een fantastisch jaar voor TCZ, dat hoeven we jullie niet meer wijs te maken! Drie hoogtepunten springen er voor ons uit, waar we samen met jullie graag op terugblikken. Klik op de links en kijk met ons mee:

De feestelijke opening van onze nieuwe indoorhal

Onze Dames 45 werden nationaal interclubkampioen

In oktober bliezen we eindelijk onze 40 kaarsjes uit, genietend van deze prachtige fotocompilatie

Bedankt allemaal, om erbij te zijn en bij te dragen tot de gezellige, familiale en nog steeds groeiende tennisclub die we op de dag van vandaag zijn!

Zin in nog meer terugblikken? Bekijk zeker onze fotogalerij, daar staan alle TCZ-foto’s genomen tijdens onze clubactiviteiten in 2022 mooi in een overzicht.

We wensen jullie allen een prettig jaareinde en zien jullie heel graag terug in 2023!