Lievegemse Pinksterontmoeting 2023

Beste leden,

Ook dit jaar zetten we onze korte traditie van de vriendschappelijke ontmoeting onder de Lievegemse tennisclubs graag verder. Dit jaar is de cirkel trouwens voor de eerste keer rond!

Op Pinkstermaandag 29 mei verbroederen we opnieuw met onze tennisvrienden van TC Lovendegem en TC Orbis. De gastclub dit jaar is TC Orbis. We worden dus verwacht op Kleine Weg, te 9950 Lievegem (Waarschoot).

We spelen van 10.00 tot 16.00u vriendschappelijke dubbels. Bij het opstellen van de wedstrijden mixen we zoveel mogelijk tussen de drie clubs en houden we rekening met ieders tennisniveau.

Over de middag van 11.30 tot 14.00u staat er een wokshotel van kip met groenten op het menu, verzorgd door cateraar Bruno. De prijs hiervoor is 15,00 euro.

Vanaf 17.00u biedt TC Orbis ons een drankje aan en dessert.

We organiseren deze ontmoeting enkel voor volwassenen, kinderen kunnen uiteraard wel inschrijven voor de wokschotel.

Kom je liever supporteren en wil je enkel inschrijven voor de wokschotel? Dat kan. Hoe meer aanwezigen, des te gezelliger wordt deze Lievegemse ontmoeting!

Inschrijven kan t.e.m. dinsdag 23 mei via onderstaand inschrijvingsformulier. Let wel: de inschrijving voor de wokschotel is pas geldig na betaling op rekeningnummer BE40 4476 59798163 van TC Orbis!

Alle tennissers ontvangen tijdig een mail met het speelschema.

Onze clubs hebben elk een coördinator voor dit evenement. Voor TCZ is dat Alain Haeck. Bij vragen, geef hem gerust een seintje op 0478 32 42 76.

Hopelijk tot dan, wij kijken er alvast naar uit!

het bestuur