Lid worden of gegevens wijzigen

TCZ had in 2017  360 leden, waarvan 228 verschillende families.

Lid- en lesgelden

Je wordt lid van Tennisclub Zomergem door het lidgeld over te schrijven op rekeningnummer:  BE 58 0014 7467 9579.
Lesgelden schrijf je over op onze jeugdrekening: BE 71 2900 1805 6569.

In beide gevallen telkens ter attentie van:
Tennisclub Zomergem
Hofbouwstraat 7a
9930 Zomergem

Verzekering sportongeval

Elk TCZ-clublid is automatisch aangesloten bij Tennis Vlaanderen en bij de verzekeringsmaatschappij Ethias.
De verzekering loopt van 1 april tot en met 31 maart. Je bent verzekerd tijdens de tennisactiviteiten en de verzekering geldt ook voor de individuele weg naar de plaats van de activiteit en terug.

Bij een ongeval verwittig je secretaris Jeanine Vandevelde zo vlug mogelijk en uiterlijk binnen de 8 dagen voor het invullen van het aangifteformulier. Dit kan via telefoon: 09 372 97 14 of e-mail: j.vandevelde2@telenet.be

Nieuw lid bij TCZ?

Mail dan zeker onderstaande gegevens naar ons secretariaat: j.vandevelde2@telenet.be.

Naam en voornaam
Telefoon- en/of GSM-nummer
Geboortedatum
Affilitatienummer (voor wie vroeger al lid was van TCZ of een andere club)

Nieuwe of foute gegevens?

Ben je verhuisd? Is je e-mailadres gewijzigd? Heb je een nieuw telefoon- of GSM-nummer?
Staan je gegevens fout op je elektronische lidkaart of in onze telegids?

Geef een seintje aan het TCZ-secretariaat, dan passen wij dit vlug aan! Volledige contactgegevens:

Jeanine Vandevelde
Hofbouwstraat 7a 9930 Zomergem