Lid worden of gegevens wijzigen

TCZ had in 2017  360 leden, waarvan 228 verschillende families.

Hoe word je lid van TCZ?

Lid worden van Tennisclub Zomergem doe je voortaan via de website van Tennis Vlaanderen. Klik op volgende link   https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2427 en vervolgens op ‘Lid worden’.

Deze instructievideo legt stap voor stap uit wat je precies moet doen.

Nadat je je aanvraag succesvol hebt afgerond krijg je via e-mail een bevestiging en een uitnodiging tot betaling.

Verzekering sportongeval

Elk TCZ-clublid is automatisch aangesloten bij Tennis Vlaanderen en bij de verzekeringsmaatschappij Ethias.
De verzekering loopt van 1 april tot en met 31 maart. Je bent verzekerd tijdens de tennisactiviteiten en de verzekering geldt ook voor de individuele weg naar de plaats van de activiteit en terug.

Bij een ongeval verwittig je secretaris Jeanine Vandevelde zo vlug mogelijk en uiterlijk binnen de 8 dagen voor het invullen van het aangifteformulier. Dit kan via telefoon: 09 372 97 14 of e-mail: j.vandevelde2@telenet.be

Gewijzigde of foutieve contactgegevens?

Ben je verhuisd? Is je e-mailadres gewijzigd? Heb je een nieuw telefoon- of GSM-nummer? Staan je gegevens fout op je elektronische lidkaart of in onze telegids?

Log dan op www.tennisvlaanderen.be in op je spelersdashboard en pas je contactgegevens aan. Lukt dit niet goed? Contacteer dan het secretariaat op 09 372 97 14 of via e-mail op j.vandevelde2@telenet.be.