Sponsor worden?

Beste kandidaat-sponsor,

Met het sponsorplan van Tennisclub Zomergem willen wij  een win-win situatie creëren tussen zelfstandige ondernemers of bedrijven en onze club. Door in te schrijven op één van de aantrekkelijke sponsorpakketten verwerft u extra naambekendheid en krijgt onze tennisclub een financieel duwtje in de rug. De sponsoring kan worden voorzien in geld of in geld waardeerbare goederen of diensten, waartegenover TCZ de communicatie van de sponsornaam zo goed mogelijk zal behartigen.

Wij zien sportsponsoring als hét uithangbord bij uitstek voor het bedrijfsleven. Sport straalt nu eenmaal dynamiek uit en heeft ook een sociaal karakter. In een tijd waarin gezondheid en beweging belangrijke maatschappelijke thema’s zijn, plaatst u bovendien als sportsponsor uw bedrijf ongetwijfeld in de kijker.

Tennis is een populaire sport en wordt in alle lagen van de bevolking beoefend, ongeacht geslacht, leeftijd of beroepsactiviteit. Het is een sport voor jong en oud. Een sport die zowel op individueel- als op teamniveau wordt gespeeld, competitief en recreatief. Kortom, een sport vol mogelijkheden. U als sponsor kan laten zien dat u de tennissport een warm hart toedraagt.

In dit plan bieden wij u enkele mogelijkheden om uw bedrijfsnaam via onze vereniging te verspreiden en daarmee publiciteit te genereren. Het resultaat voor u als sponsor is verhoging van naamsbekendheid, imagoverbetering en omzetverhoging.

Voor onze tennisvereniging zijn sponsorgelden van groot belang voor de continuïteit van de vereniging, bij de organisatie van onze clubactiviteiten en het onderhoud en de verbetering van onze tennisaccommodatie.

Wie zijn wij?

TCZ is een boeiende en bruisende tennisclub waar er een gezellige en sportieve sfeer heerst. Het recreatieve en competitieve tennis alsook het jeugd –en volwassenentennis gaan bij TCZ hand in hand.

Onze club bestaat officieel sinds 5 februari 1981 en is aangesloten bij Tennis Vlaanderen. Momenteel groeit onze club nog steeds in ledenaantal. Vorig jaar telden we ongeveer 400 leden. Bijna de helft (13 volwassen- en 16 jeugdploegen) is actief in de jaarlijkse interclubcompetitie van het gewest Oost-Vlaanderen. TCZ organiseert sinds enkele jaren tijdens het zomerseizoen ook een officieel door Tennis Vlaanderen erkend jeugd- en volwassen enkeltornooi waar zo’n 250 deelnemers en hun supporters uit voornamelijk de omliggende clubs maar ook verder uit Oost-Vlaanderen of daarbuiten op af komen.

Ligging en infrastructuur

De tennisterreinen van Tennisclub Zomergem bevinden zich in Den Boer 17, te 9930 Zomergem. De ingang naar de tennisterreinen bevindt zich in de Sportlaan. We beschikken over 5 buitenterreinen met verlichting. Tijdens het winterseizoen hebben we 2 linoleum enkelvelden en 1 kunststof dubbelveld ter beschikking in Sportcentrum “Den Boer”. Deze terreinen behoren niet tot de eigen accommodatie van onze club en moeten door de gebruiker afgehuurd worden aan het Sportcentrum. Hierin hopen we in de volgende jaren verandering te brengen door een eigen indooraccommodatie te realiseren.

Interesse?

Interesse in sponsoring, maar nog niet helemaal overtuigd of heeft u nog vragen? Neem gerust contact op met Lieve Grawet via 0478 29 90 44 of lieve.grawet@tennisclubzomergem.be.