Terreinreservatie

Outdoor

Het zomerseizoen loopt van 15 april t.e.m. 30 september.
Alle TCZ-leden kunnen onbeperkt op onze buitenterreinen tennissen. We raden wel aan een terrein te reserveren. Wie een terrein reserveert heeft namelijk altijd voorrang!

Buitenterrein reserveren

Je kan hier een buitenterrein reserveren.

Hoe reserveren?

Via deze link vind je een korte handleiding hoe je kan reserveren. Lees dit zeker even na!

Respect voor de terreinen

• Na iedere speelbeurt dient het terrein geveegd te worden. Vergeet dit niet te doen volgens dit schema:vegen
  • Indien de terreinen te droog liggen moet er gesproeid worden voor en/of na elke speelbeurt
  • Er kan niet worden gespeeld indien:
    • er plassen op het terrein liggen
    • er nog sporen van plassen te zien zijn
    • de terreinen er glanzend uitzien
    • de gravel glibberig of glad is of te nat ligt en daardoor de gravel aan de schoenzolen blijft kleven

Verlichting

Al onze buitenterreinen zijn verlicht. Er staat een schakelkast op het gravel op terrein 1 aan de terraszijde. Op terrein 4 net naast de ingangsdeur staat eveneens een schakelkast. Om de verlichting aan te zetten draai je aan de schakelaar.

Komt het uur na jou niemand meer tennissen? Vergeet dan niet om de lichten terug te doven!!

Indoor

Het winterseizoen loopt van 1 oktober t.e.m. 15 april. Tijdens het winterseizoen neemt de club een aantal uren onder contract in het Sportcentrum “Den Boer” en verhuurt deze door aan de leden.
De prijs per uur en per terrein:

• 6,00 euro voor terrein 1 & 2
  • 8,00 euro voor terrein 3

Wie inlichtingen wil over een contractuur kan contact opnemen met het TCZ-secretariaat: j.vandevelde2@telenet.be 09 372 97 14.