Tennisclub Zomergem Logo
Menu
Opendeurdag 2018 W Detail (15)

Laddercompetitie 2024

Vanaf 1 april 2024 starten we met onze vernieuwde TCZ laddercompetitie.

Dit concept is ideaal voor wie geen zin/tijd heeft om in de officiële competities te spelen. Deze formule is ook perfect voor mensen met onregelmatige uren, jullie kunnen spelen wanneer het jullie het beste past.

De TCZ laddercompetitie is toegankelijk voor alle leden vanaf geboortejaar 2010 en voor élk niveau. Gedurende het volledige buitenseizoen t.e.m. eind september loopt de competitie door.

Nieuw format

Dit jaar slaan we de handen in elkaar met de mensen van “ClubLadder”. Zij hebben speciaal voor TCZ via een laagdrempelig online programma een ladder in elkaar gestoken.

  • Na inschrijving krijgt elke deelnemer naar een zelf gekozen regelmaat via mail een nieuwe wedstrijd voorgesteld. Je speelt automatisch tegen iemand van jouw niveau. Je heb dan twee weken de tijd om met jouw tegenstander de wedstrijd te plannen én af te werken.
  • De wedstrijd duurt één uur (games doortellen) en achteraf vul je online zelf de score in. Het programma zal deze score verwerken, de ladder aanpassen en jou via mail een nieuwe wedstrijd voorstellen.
  • Op vakantie of even geen ruimte in de agenda om een wedstrijd af te werken? Geen probleem, je kan dit aangeven in het systeem of rondes overslaan. Niks moet, alles mag!

De spelregels kan je nog even rustig nalezen via: https://sportconnexions.com/nl/rankingRules/. Op het einde van de ladder worden er verschillende prijzen uitgereikt, zoals o.a. beste man, beste vrouw, snelste stijger, de persoon met de meeste wedstrijden, …

Inschrijven

Het is mogelijk om op elk moment in of uit de ladder te stappen. Wie van bij het begin een plekje bovenaan op de ladder ambieert schrijft wel best zo snel mogelijk in via: https://sportconnexions.com/zomergem-enkel/. 

Je zal je e-mailadres moeten doorgeven en daarna enkele vragen moeten beantwoorden zoals jouw spelniveau of de regelmaat waarmee je wilt spelen.

Deze competitie is exclusief voor leden van TCZ en wordt helemaal gratis aangeboden.

Nog vragen over het nieuwe concept? Contacteer tornooileider Daan via ons contactformulier of op 0470 07 73 64.

Eens je bent ingeschreven en je hebt specifieke vragen over het programma, dan staan de mensen van ClubLadder voor je klaar. Hun contactgegevens vind je onderaan de pagina van de TCZ-ladder.

Veel speelplezier!