Tennisclub Zomergem Logo
Menu
Feest Van De Jeugd 2022 W (72)

Feest van de jeugd 2023

 

We nodigen jullie op zaterdag 16 september uit op ons Feest van de jeugd. Dit evenement start om 14.00u, het einde voorzien we rond 18.00u.

Vanaf 14.00u houden we familiebattle voor alle TCZ-jeugdleden geboren in 2017 t.e.m. 2012. Je vormt een team met één of twee (plus)ouder(s) en kiest een naam voor je team. We spelen drie sporten: tennis, badminton en darts.

Onderstaand vinden jullie het reglement.

Rond 17.00u is er prijsuitreiking en krijgen de winnaars een leuke prijs en openen we onze pastabar. Alle deelnemende kids krijgen een pastabeker bolognaise en een ijsje aangeboden door de club.

Aansluitend houden we een tweede prijsuitreiking voor de winnaars van het regelmatigheidscriterium 2022 - 2023.

Opgelet: op beide prijsuitreikingen dienen de spelers persoonlijk aanwezig te zijn om hun prijs in ontvangst te nemen!

Inschrijven voor het tornooi én de pastabeker doe je via onderstaand inschrijvingsformulier en kan t.e.m. dinsdag 12 september.

Ouders en familieleden kunnen uiteraard ook aanschuiven voor een pastabeker met een ijsje als dessert, zij betalen hiervoor een klein prijsje: 7,00 euro per persoon. Opgelet: vooraf je portie reserveren en online betalen is noodzakelijk.

Hopelijk zijn jullie er allen bij! Tot dan!

 

Reglement familiebattle - Feest van de jeugd 2023
1 Een team bestaat uit het kind plus één of twee ouders. Dit laat toe dat de ene ouder bv. darts speelt en de andere tennis. Let op, het kind is altijd de tweede speler van het duo!
2 Gezinnen met drie kinderen mogen een opa of oma of een ander familielid inschakelen, deze persoon moet wel minstens 21 jaar oud zijn.
3 De formule en puntenverdeling wordt ter plaatse uitgelegd.
4 Voor de spelers die in aanmerking komen voor de top 12 in het regelmatigheidscriterium is het belangrijk om deel te nemen want er vallen nog 10 punten te scoren tijdens de familiebattle!