Tennisclub Zomergem Logo
Menu


Wintercup 2023 - 2024

 

Ook deze winter organiseren we de Tennisclub Zomergem Wintercup

De Wintercup is een interne (enkel voor TCZ-leden!) dubbelcompetitie waarvoor je samen met een zelfgekozen partner inschrijft en gedurende de wintermaanden (november tot maart) dubbelwedstrijden speelt. Om de match af te werken krijg je 1,5 uur de tijd op een automatisch gereserveerd terrein in de tennishal.

We voorzien 6 reeksen waarvoor per reeks maximum 7 koppels kunnen inschrijven. Binnen de poule waarin je terecht komt spelen alle koppels één keer tegen elkaar. De eerste twee van de poule spelen dan op het einde onderling de finale van de desbetreffende reeks (finaledag nog te bepalen). Hieronder vinden jullie de reeksen terug:

Dubbel Heren Dubbel Dames Dubbel Gemengd
6 - 15 punten 6 - 15 punten 6 - 15 punten
6 - 90 punten 6 - 90 punten 6 - 90 punten


De Wintercup start op 25 november 2023 en gaat telkens op zaterdagavond door (t.e.m. eind maart). Er wordt gespeeld om 17.00u, 18.30u en 20.00u.

Inschrijven kan t.e.m. 18 november 2023 via deze link. Het inschrijvingsgeld bedraagt 20,00 euro per persoon. Hiervoor speel je maximaal 6 wedstrijden, afhankelijk van hoeveel inschrijvingen er in jouw reeks zijn. We willen jullie vragen om voorlopig in max. twee reeksen in te schrijven.

Na het afsluiten van de inschrijving vindt de loting plaats. Deelnemers ontvangen hun planning en krijgen daarna max. één week de tijd om contact op te nemen met de wedstrijdleiding bij eventuele planningsproblemen.

Na die week staat de planning definitief vast. Doet er zich dan alsnog een agendaprobleem voor, wordt er zelf voor een vervanger voorzien van hetzelfde klassement of lager en deze mag niet in dezelfde reeks ingeschreven zijn.

Er wordt dus in geen enkel geval meer geschoven met de planning na die ene week!

Nog verdere vragen? Contacteer wedstrijdleider Daan Blomme op daan.blomme@tennisclubzomergem.be of 0470 07 73 64.

De deelnemende koppels krijgen vooraf nog extra praktische informatie voor wat betreft planning en spelregels.