Lessen

Les volgen bij Tennisclub Zomergem kan enkel als je lid bent van onze club, zo ben je automatisch verzekerd via Tennis Vlaanderen en krijg je een elektronische lidkaart van Tennis Vlaanderen.

Als lid van onze club kan je ook tennissen op de buitenterreinen en deelnemen aan alle TCZ-activiteiten.

Vanaf het ogenblik dat het secretariaat over al jouw nodige gegevens beschikt en weet dat je lidgeld is betaald, ben je lid van TCZ.

Indien je niet weet hoe je lid kan worden van TCZ, dan kan je terecht op volgende links: Lidgeld en Lid worden.

Onze lessen worden dus enkel ingericht voor leden. Lesvolgers die nog geen lid zijn bij TCZ ontvangen rond de startdatum van de lessenreeks een mail met de betalingsmodaliteiten voor het lidgeld.

Zowel de jeugd- als de volwassen leden kunnen via hun ziekenfonds genieten van een tegemoetkoming op het lidgeld. Een ingevuld attest kan je vinden op de website van Tennis Vlaanderen, bij het overzicht van je abonnement op jouw spelersdashboard.

Alle details en de lesdata van de volgende lessenreeks vind je steeds op deze website (in de berichten op de homepagina of onder de rubriek Tennisschool).

De betaling van de lessen gebeurt bij de start van de reeks. Je ontvangt hiervoor een overschrijving per e-mail.
Bij vragen, contacteer gerust hoofdtrainer Gregory Bauwens op het nummer 0479 69 65 47.

Privélessen

Voor privéles dien je datum en uur af te spreken met de groen gemarkeerde trainers in dit overzicht.
Privélessen kunnen enkel op terrein 3 gegeven worden. Indien je lesgever dit terrein niet gereserveerd heeft, dan heeft elk clublid het recht om op terrein 3 te spelen en kan de privéles niet doorgaan. Ook om privéles te volgen op onze buitenterreinen dien je lid te zijn van onze tennisclub!