Lessen

Les volgen bij Tennisclub Zomergem kan enkel als je lid bent van onze club, zo ben je automatisch verzekerd via Tennis Vlaanderen en krijg je een elektronische lidkaart van Tennis Vlaanderen.

Als lid van onze club kan je ook tennissen op de buitenterreinen en deelnemen aan alle TCZ-activiteiten.

Vanaf het ogenblik dat het secretariaat over al jouw nodige gegevens beschikt en weet dat je lidgeld is betaald, ben je lid van TCZ.

Indien je niet weet hoe je lid kan worden van TCZ, dan kan je terecht op volgende links: Lidgeld en Lid worden.

Onze lessen worden dus enkel ingericht voor leden. Lesvolgers die nog geen lid zijn bij TCZ ontvangen rond de startdatum van de lessenreeks een mail met de betalingsmodaliteiten voor het lidgeld. Zowel de jeugd- als de volwassen leden kunnen via hun ziekenfonds van een tegemoetkoming op het lidgeld genieten. Bezorg hiervoor het ziekenfondsformulier op papier of digitaal aan het secretariaat, dit wordt dan ingevuld teruggestuurd.

De lesdata van de winterlessen vind je hier.
De lesdata van de winterlessen (deel 2) vind je hier.
De lesdata van de lentelessen vind je hier.

De betaling van de lessen gebeurt bij de start van de reeks. Dit kan per overschrijving of contant.
De tarieven van de lessen vind je hier.
Bij vragen, contacteer gerust hoofdtrainer Marc Desein op het nummer 0496 25 62 48.

Privélessen

Voor privéles dien je datum en uur af te spreken met de hoofdtrainer Marc Desein.
Privélessen kunnen enkel op terrein 3 gegeven worden. Indien je lesgever dit terrein niet gereserveerd heeft, dan heeft elk clublid het recht om op terrein 3 te spelen en kan de privéles niet doorgaan. Ook om privéles te volgen op onze buitenterreinen dien je lid te zijn van onze tennisclub.